6 ponturi pentru organizarea unui teambuilding reușit

Publicat: 23. 1. 2021
6 ponturi pentru organizarea unui teambuilding reușit

Construirea în echipă bine planificată este una dintre formele non-violente de dezvoltare a muncii în echipă. Ajută la unirea și consolidarea echipei de lucru, este un instrument ideal pentru îmbunătățirea și consolidarea comunicării. Pentru a fi benefic, nu numai din punct de vedere al timpului, ci și din punct de vedere al valorilor, trebuie să fie pregătit corespunzător.

Analiză

Gândiți-vă la echipa dvs. și încercați să definiți cele mai mari probleme, aflați și aflați unde sunt cele mai mari fricțiuni și de ce echipa nu funcționează așa cum ar trebui. Ce probleme apar în comunicarea și cooperarea de zi cu zi.

Stabilirea obiectivelor

Este necesar să se clarifice ce teambuilding ar trebui să se îmbunătățească, care este problema primordială. Scopul principal este de a uni echipa, dar vă puteți concentra și asupra îmbunătățirii relațiilor problematice care ar putea împiedica cooperarea reciprocă între membrii individuali ai echipei. Cu toate acestea, poate fi și începutul unei noi echipe care lucrează împreună sau o recompensă pentru angajați după o perioadă de muncă mai solicitantă.

Alegerea unui loc potrivit

Un loc bine ales are o pondere mare în succesul întregului eveniment, nu numai în ceea ce privește activitățile, ci și componența echipei (vârstă medie, condiție fizică, posibile restricții sau dizabilități). Mediul trebuie adaptat nevoilor tuturor membrilor echipei. Scopul evenimentului este de a crea o atmosferă plăcută și relaxată.

Timpul potrivit

Pentru a evita scuzele, fie că sunt legitime sau nu, gândiți-vă la o dată potrivită. Luați în considerare responsabilitățile de muncă (termenele limită la sfârșitul lunii, trimestrul sau semestrul), responsabilitățile părinților (sărbătorile sau zilele școlare) sau sărbătorile legale care urmează weekendului.

Activități pentru toți membrii echipei

Nu contează unde au loc activitățile, este important să le pregătești astfel încât să poată participa toată lumea. Deci, este important să vă gândiți la membrii echipei și să găsiți activități care să distreze pe toată lumea și că echipa se va uni și ea. Activitățile trebuie, de asemenea, gândite în avans, nu vă bazați niciodată pe ele pentru a fi concepute la fața locului.

Document

Poate fi sub formă de fotografii sau videoclipuri scurte pe care le puteți arăta la un alt eveniment comun.Munci.ro - oferte de muncă
Munci.ro
împreună formăm piața muncii