Vrei să pleci de la muncă însă angajatorul ți-a oferit beneficii irezistibile?

Publicat: 18. 1. 2021

Din când în când, toată lumea se supără la locul de muncă și se gândește să plece și să caute un nou loc de muncă.

Majoritatea oamenilor răcesc până a doua zi, dar uneori aceste situații se acumulează atunci când le lipsește răbdarea. Te-ai găsit într-o astfel de situație și ai decis să găsești un nou loc de muncă, ceea ce nu este nerealist în vremurile bune de astăzi? Ziua D a venit, ai un nou loc de muncă și vei demisiona. Dar superiorii tăi îți vor face o ofertă care se îndoiește dacă faci ceea ce trebuie să înceapă să te roască. Cum se ia decizia corectă?

Motive specifice pentru plecarea dvs.

Există două tipuri de persoane care își dau demisia din anumite motive de nemulțumire. Primul tip cu o declarație amenință în orice moment. El își cere în mod deschis cererile, indiferent dacă este vorba despre o creștere a salariului, un mediu de lucru mai bun sau instrumentele necesare pentru a efectua munca. Pot exista multe motive. Al doilea grup de oameni nu spune nimic și își ia toată frustrarea dintr-o muncă proastă acasă. Atunci când demisionează, superiorii sunt deseori surprinși. Deseori acceptă cererile și angajatul rămâne. Atunci când demisionează din primul grup de angajați, angajatorii sunt de asemenea de acord cu cerințele în majoritatea cazurilor, dar trebuie să vă întrebați de ce se întâmplă brusc. De ce nu a mers înainte?

Ai nevoie de mai mulți bani?

Banii sunt principalul motiv pentru plecare? Dacă noul dvs. angajator v-a oferit mai mulți bani și valoarea dvs. financiară scăzută este un motiv de plecare, nu aveți niciun motiv să rămâneți.

Tânjești după creșterea carierei?

Nu aveți unde să vă mutați în locul de muncă actual și noul angajator vă oferă un loc mai profitabil, cu posibilitatea de a continua progresul? Dacă acesta este obiectivul tău, este o mare oportunitate.

Nu subestimați viața profesională

Nu vă subordonați doar viața la muncă. Va înceta să te împlinească dacă îți neglijezi familia, prietenii și familia din cauza asta.

Nu uitați motivele plecării dvs.

Dacă sunteți interesat de oferta actuală a angajatorului dvs., nu uitați niciodată motivele demisiei. Potrivit sondajelor, până la 80% dintre angajați sunt concediați în termen de un an, iar angajatorul caută deja despăgubiri atunci când notificarea este retrasă.


Munci.ro - oferte de muncă
Munci.ro
împreună formăm piața muncii