Cum să-ți susții sănătatea și totodată cariera, când călătorești în interes de servici

Publicat: 6. 1. 2021
Cum să-ți susții sănătatea și totodată cariera, când călătorești în interes de servici

Călătoriile de afaceri nu sunt o vacanță și trebuie să fii pregătit pentru această nouă călătorie. Munca în care stai doar la un birou este învechită pentru multe companii, în această nouă lume corporativă trebuie să fii flexibil și agil. Găsește echilibru în viața ta atunci când trebuie să călătorești pentru muncă.

Răsfățați-vă cu „wellness”

Dacă nu ești odihnit și trezit în mod corespunzător, cunoștințele și abilitățile tale pot fi irosite. Concentrați-vă pe cel puțin 30 de minute de activitate aerobă cinci zile pe săptămână și cel puțin două zile de antrenament de forță pe săptămână. Este o idee bună să întâlnești un antrenor personal și să înveți cum să faci exercițiile în mod corespunzător. Acordați atenție unei diete regulate și echilibrate. O dietă variată are un efect uriaș asupra funcționării corpului, inclusiv a creierului. Și nu puteți subestima importanța somnului regenerativ. Cercetările arată că majoritatea oamenilor care au mai puțin de șapte ore de somn nu îndeplinesc sarcini mentale la fel de complexe ca persoanele care abordează șapte ore de somn pe noapte.

Organizează totul bine

Trebuie să aveți o rutină consecventă sau puteți uita cu ușurință pașaportul sau cheile. Când ești stresat sau obosit, nu poți avea încredere în creierul tău. Este foarte important să aveți un stilou și să păstrați o listă scrisă și să o păstrați acolo unde nu o veți pierde. Fără o listă, ați putea ajunge la un aeroport greșit sau vă puteți pierde bagajele. Cea mai importantă parte a zilei este cu o seară înainte, mai ales dacă plecați spre aeroport dimineața. Desfaceți hainele și configurați instrumente pentru magazin - cum ar fi telefonul mobil, sursa de alimentare portabilă și cablurile de încărcare - sau le veți uita cu ușurință. Dacă zburați, luați-vă bagajele de mână la bord pentru a vă reduce șansele de a vă pierde și a economisi timp după sosire.

Rămâi în „zona” ta

Sportivii și artiștii spun că se află în „zona” lor, unde se concentrează pe deplin asupra performanței lor. Același lucru este valabil și pentru lumea corporativă. Trebuie să vă concentrați clar asupra locului de muncă și să realizați că, dacă sunteți distras de alte angajamente, este puțin probabil să obțineți cele mai bune rezultate de muncă.


Munci.ro - oferte de muncă
Munci.ro
împreună formăm piața muncii