Locuri de muncă care se vor reflecta în greutatea ta

Publicat: 10. 2. 2021
Locuri de muncă care se vor reflecta în greutatea ta

Profesiile care implică un nivel ridicat de stres au un procent mai mare de lucrători care tind să se îngrașe. S-ar putea să fiți surprinși de ocupațiile care sunt parțial responsabile pentru kilogramele în plus.

Agentie turistica

Acești oameni trebuie să facă tot posibilul să satisfacă fiecare client atunci când își planifică și organizează călătoriile. Procesul necesită multă presiune și stres, deoarece pe lângă nevoile clienților, există întotdeauna destinații de călătorie pe care agențiile de turism trebuie să le atingă. În plus, rolul include ore de ședere.

Avocat

Stresul și presiunea sunt lucruri obișnuite în acest domeniu. Așadar, a mânca pentru anxietate și a nu controla porțiile și caloriile îl face unul dintre locurile de muncă din care ai cel mai probabil să câștigi.

Asistent social

La fel ca agențiile de turism, asistenții sociali petrec prea multe ore așezate. Mâncă adesea la masa lor și aproape niciodată nu au ocazia să participe la exerciții sau alte activități fizice în timpul zilei de lucru.

Profesor

Când auzi cuvântul „profesor”, ce imagine îți vine mai întâi în minte? O persoană care stă la o masă, nu? Profesorii stau uneori la masă în timpul prelegerilor și, de asemenea, fac toată munca administrativă așezându-se: pregătirea pentru lecții, evaluare, verificarea prezenței etc.

Artist, proiectant și arhitect

Aceste ocupații merg mână în mână cu programul de lucru flexibil și munca independentă. Deoarece acești profesioniști se bazează în cea mai mare parte pe creativitate și inspirație, nu trebuie să respecte programe stricte. Același lucru este valabil și pentru mâncarea lor. Mănâncă și muncesc ori de câte ori vor.

Asistent Administrativ

Un alt loc de muncă sedentar este întotdeauna să fii pregătit să-i ajuți pe ceilalți. Lucrarea este asociată cu stresul și anxietatea excesivă de zi cu zi, ca să nu mai vorbim de exemplul clasic al unui obicei prost pentru prânz: mâncarea chiar în fața computerului.

Om de stiinta

Intelectualul merge adesea cot la cot cu o lipsă de mobilitate. Acești profesioniști, care sunt prea dornici să învețe mai multe și să descopere lucruri noi, uită uneori de obiceiurile alimentare sănătoase. De exemplu, la NASA, susțin antrenamentele în timpul programului de lucru și promovează programe anti-pierdere în greutate.Munci.ro - oferte de muncă
Munci.ro
împreună formăm piața muncii